DOWIEDZ SIĘ

JAK PIELĘGNOWAĆ SWOJĄ SKÓRĘ

WYBIERZ TYP CERY

wiedza-Arbutyna

Arbutyna

Alfa Arbutyna jest składnikiem dermokosmetyków wykorzystywanym w walce z przebarwieniami posłonecznymi czy przebarwieniami po trądziku. Arbutyna działa również na plamy innego pochodzenia: starcze, pozapalne, hormonalne czy tez piegi. Arbutyna blokuje wytwarzanie

czytaj dalej...
wiedza-ekstrakt-z-korzenia-lukrecji

EKSTRAKT Z KORZENIA LUKRECJI

Lukrecja gładka (Glycyrrhiza glabra) jest byliną wieloletnią należącą do rodziny bobowatych.
Łacińska nazwa Glycyrrhiza pochodzi od greckiego słowa „glycos”, co w dosłownym tłumaczeniu oznacza „słodki” i słowa „rhiza”- korzeń.

czytaj dalej...
wiedza-organiczny-olej-konopny

ORGANICZNY OLEJ KONOPNY

Olej konopny w niemal 80% składa się on z niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT), szczególnie kwasu linolowego z grupy kwasów tłuszczowych omega-6
i kwasu linolenowego z grupy omega-3

czytaj dalej...